logo Olde Veste
Speelster D8M ontwerpt auto voor team

Speelster D8M ontwerpt auto voor team

Nieuwsbericht

Wie weet rijdt D8M van d’Olde Veste’54 binnenkort met een zelfontworpen auto naar de uitwedstrijden.

De blauwgele auto, die speelster Merel Winters van het jeugdteam heeft bedacht, heeft D8M in de finale van Toyota Teamauto’s gebracht. Dit is een wedstrijd waarbij voetbalteams een eigen ontwerp in mogen dienen voor een Toyota Verso. De elf inzenders die over twee weken de meeste stemmen hebben gekregen, winnen hun ‘eigen auto’, die ze vanaf half november een seizoen lang mogen gebruiken. Van de tienduizend inzendingen uit heel Nederland dingen in de finale tweehonderd ontwerpen mee naar een van de elf gratis auto’s.

De ontwerpwedstrijd is onderdeel van de campagne Veilig uit en thuis, een initiatief van Veilig Verkeer Nederland en Toyota Nederland. Met de campagne wordt meer aandacht gevraagd voor veiligheid rondom sportparken.

De ontwerpen bekijken en een stem uitbrengen kan op de website van de campagne www.veiliguitenthuis.nl. De auto van Merel is op deze pagina van de site te vinden.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Merel Winters

Toyota Van der Linde in Steenwijk en d’Olde Veste’54 hopen dat de prijs in Steenwijk valt. Dus daarom: allemaal stemmen op de auto van Merel en de meiden van D8M!

Deel dit bericht

share op facebook  

Warning: Use of undefined constant nws - assumed 'nws' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/oldevest/public_html/archief/wp-content/themes/weblicity/single.php on line 77
Top