logo Olde Veste
Bokaal uit 2007 terug

Bokaal uit 2007 terug

Nieuwsbericht

In 2007 won d’Olde Veste’54 als sportploeg de Sportverkiezingen. Wouter Bult, speler van het eerste selectieteam, ging samen met zijn vriend Nick Jansen, speler van het eerste selectieteam van vv Steenwijk, toen ook genomineerd naar het Sportgala.

 ‘Wij wonnen de verkiezingen en aan het eind van de avond stond de bokaal daar. Ik dacht: ik neem hem wel mee, anders wordt ‘ie nog vergeten.’ Wouter, studerend en wonend in Groningen, net als Nick Jansen, nam de trofee mee naar Groningen. En ja, daar heeft het een aantal jaren gepronkt.

Maar Wouter vond het nu wel tijd, dat de bokaal een mooi plekje krijgt in de kantine. Vrijdagavond tijdens de ledenvergadering kwam de ‘verloren’ bokaal terug, daar waar het hoort.

Deel dit bericht

share op facebook  

Warning: Use of undefined constant nws - assumed 'nws' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/oldevest/public_html/archief/wp-content/themes/weblicity/single.php on line 77
Top