logo Olde Veste
Bouw 6 nieuwe kleedkamers van start

Bouw 6 nieuwe kleedkamers van start

Nieuwsbericht

De bouw van de 6 nieuwe kleedkamers is dinsdag van start gegaan. De nieuwe kleedkamers, die achter het huidige ballenhok verrijzen, worden casco opgeleverd. Casco, want er wordt van Olde Veste zijde een redelijke bijdrage gevraagd, o.a. in de vorm van zelfwerkzaamheid. Het uitgraven ten behoeve van de fundering, schilderwerk, tegelwerk, straatwerk en dakbedekking vallen hieronder.

De nieuwe kleedkamers zullen in dezelfde stijl als de huidige kleedkamers worden gebouwd: o.a. tegels tot aan het plafond en vloerverwarming.

De planning is dat de bouw binnen enkele weken van start gaat en in het voor het nieuwe seizoen 2012-2013 gereed is. De bouwtekening hangt in het clubgebouw.

Vrijwilligers, die handig zijn en de handen uit de mouwen willen stropen, kunnen met hem contact opnemen: 06-413 562 98, ahouwer@oldeveste.com.

Zaterdagmiddag gingen de eerste vrijwilligers aan het werk. Zo’n tien spelers van het 3e elftal hebben 400 tegels van 35 kilo per stuk in een half uur tijd op pallets gestapeld!

 

Deel dit bericht

share op facebook  

Warning: Use of undefined constant nws - assumed 'nws' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/oldevest/public_html/archief/wp-content/themes/weblicity/single.php on line 77
Top