logo Olde Veste
d’Olde Veste’54 en hoofdtrainer Arno Hoekstra verlengen contract

d’Olde Veste’54 en hoofdtrainer Arno Hoekstra verlengen contract

Nieuwsbericht

Het bestuur van de voetbalvereniging d’Olde Veste’54 en haar huidige trainer Arno Hoekstra hebben bekend gemaakt de samenwerking met minstens één jaar te verlengen. ‘Wij zijn heel tevreden over de gang van zaken rondom ons eerste elftal,’ vertelt bestuurslid technische zaken Andries Huberts namens de zaterdag eersteklasser. ‘Arno heeft een visie die bij de club past en dat de huidige spelersgroep onder zijn leiding nog niet is uitgeleerd. Dus wij zijn erg tevreden dat we er snel uit waren’, aldus Huberts.

Arno Hoekstra maakte zijn opwachting binnen de club als trainer van de A-junioren om vervolgens via een jaar tweede elftal de verantwoording over de hoofdmacht te krijgen. Arno Hoekstra zelf is uiterst tevreden. ‘De club en mijn ambitie liggen op één lijn en dat is hoofdklasse. Nu we in de eerste klasse Oost spelen blijkt wel dat we voetballend mee kunnen komen en dat geeft vertrouwen richting de toekomst. We hebben een hele jonge spelersgroep waarmee we nog grote stappen kunnen maken. Dus alles aanwezig om met vertrouwen de toekomst in te kijken’, aldus een enthousiaste Hoekstra.

Deel dit bericht

share op facebook  

Warning: Use of undefined constant nws - assumed 'nws' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/oldevest/public_html/archief/wp-content/themes/weblicity/single.php on line 77
Top