logo Olde Veste
d’Olde Veste’54 volop in belangstelling

d’Olde Veste’54 volop in belangstelling

Nieuwsbericht

Afgelopen zaterdag stond d’Olde Veste’54 weer volop in de belangstelling. Bij de wedstrijd van het eerste elftal was naast onze eigen cameraploeg van Olde Veste TV ook de regionale omroep Flevoland te gast. Maar ’s morgens waren er al opnames gemaakt door TV Drenthe van de E10 meisjes.

De meiden speelden een uitwedstrijd in Uffelte en daar waren net opnames voor de Bartje Bokaal van RTV Drenthe aan de gang. De cameraman schoot diverse belden van de wedstrijd van E10 meisjes en ook bij het strafschop schieten na afloop werden de nodige beelden gemaakt.

Nieuwsgierig of de meisjes van E10 in beeld komen? De uitzending is maandagavond om 17.30, 18,45 en 20.00 uur op TV Drenthe.

Dat de meiden van MC1 het onmogelijke gepresteerd hebben is ook de redactie van Vrouwenvoetbal Friesland niet onopgemerkt gebleven. Dé site voor vrouwenvoetbal in onze regio besteedde uitgebreid aandacht aan onze kampioenen.

Vrouwenvoetbal Friesland richt zich vooral op voetbalclubs uit Friesland en haar directe omgeving. De site is gestart op 25 november 2006 en vierde dus onlangs haar 5 jarig jubileum. Op de site is informatie te vinden over clubs, trainers en speelsters uitkomend in de Eredivisie t/m MC junioren. Iedere week zijn hier (soms al binnen het uur na afloop van een wedstrijd) de uitslagen te vinden van de gespeelde wedstrijden.

Eerder besteedde de site al aandacht aan MB1.

 

 

Deel dit bericht

share op facebook  

Warning: Use of undefined constant nws - assumed 'nws' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/oldevest/public_html/archief/wp-content/themes/weblicity/single.php on line 77
Top