logo Olde Veste
Flevo Boys effectiever

Flevo Boys effectiever

Nieuwsbericht

Het eerste selectieteam van d’Olde Veste’54 is uit het bekertoernooi geknikkerd. Flevo Boys trok aan het langste eind: 1-4.

In het eerste kwartier bood d’Olde Veste goed tegenstand tegen de hoofdklasser. Een doorgebroken Jakko Veenstra werd in de 11e minuut gevloerd, maar de tegenstander kreeg geel in plaats van rood. Kort daarna brak Edwin Maters goed door. Hij legde breed, maar een voet van een speler van Flevo Boys zat er net tussen. Het was bijna een eigen doelpunt.

Aan de andere kant was het echter meteen raak. Uit een hoekschop werd de 0-1 binnen gekopt. In de eerste helft was het tweede moment, waarop Flevo Boys in de buurt van doelman Richard Strijker kwam, weer raak: een kopbal in de kruising: 0-2.

In de tweede helft sloeg Flevo Boys toe. Binnen tien minuten stond de stand op 0-4. In de 82e minuut redde Wilko Vroege de eer: 1-4. Daarna waren er nog vele kansen, maar die werden niet verzilverd.

Wedstrijdsponsor was Autobedrijf Rijkmans

 

 

 

 

 

Foto’s van Henk Bergsma

Foto’s van Jacob Westra

Maud Belder schreef een uitgebreid wedstrijdverslag

Het videoverslag is een gezamenlijke productie van Videodeboer en Mandemoltvproducties:

 

Deel dit bericht

share op facebook  

Warning: Use of undefined constant nws - assumed 'nws' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/oldevest/public_html/archief/wp-content/themes/weblicity/single.php on line 77
Top