logo Olde Veste
MC1 Kampioen!

MC1 Kampioen!

Nieuwsbericht

Het onmogelijke gebeurde: MC1 moest met 17-0 winnen en deed het ook. De uitslag van medekoploper Oudega was eerder deze dag bekend: het versloeg vv Steenwijk met 2-0. Dat betekende dat MC1 met 17-0 moest winnen van Blokzijl MC1. Na de 8-0 ruststand gingen de meiden in de tweede helft door. Na de 13-0 haperde de doelpuntenmachine en leek het er op dat ze het niet zouden redden. Maar in de slotfase vlogen de doelpunten er in. Bij 16-0 werd het heel spannend: zou de 17e binnen de speeltijd vallen? Ja dus, het gebeurde.

De vreugde was uitzinnig. d’Olde Veste’54 feliciteert de meiden met deze prestatie en die van vorige week, toen medekoploper Oudega met 4-3 werd verslagen.

Meer foto’s staan op http://www.oldevestemeiden.nl/.

 

Deel dit bericht

share op facebook  

Warning: Use of undefined constant nws - assumed 'nws' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/oldevest/public_html/archief/wp-content/themes/weblicity/single.php on line 77
Top