logo Olde Veste
Nieuwe junioren scheidsrechters

Nieuwe junioren scheidsrechters

Nieuwsbericht

Op dinsdag 22 november is bij d’Olde Veste’54 de junioren scheidsrechterscursus succesvol door 12 deelnemers afgesloten.

In 5 bijeenkomsten met de docenten van de KNVB, Jan Hooge en Lennart Fledderus en jeugdcoördinator Johan Dolstra, zijn theorie en praktijk bijgebracht om D-pupillen en C-junioren te mogen fluiten.

Alle deelnemers zijn geslaagd nadat ze een spelregeltoets moesten afleggen. Na uitreiking van de scheidsrechtersbenodigdheden en het certificaat nam bestuursvoorzitter jeugd Wout Buitink  het woord.

Hij benadrukte dat het belangrijk is dat deze cursus is gehouden en dat alle deelnemers , 9 van d’Olde Veste en 3 van Oldemarkt ook de cursus hebben afgemaakt. De deelnemers van Olde Veste krijgen een blijvende attentie aangeboden.

De geslaagden van Olde Veste zijn: Lodewijk de Boer, Sven van de Meer, Jasper Schutrups, Renee Onderweegs, Sven Sietsma, Branco Lugtmeijer, Ronald Boone, Jasper Evenboer, Matthijs Mulder.

Deel dit bericht

share op facebook  

Warning: Use of undefined constant nws - assumed 'nws' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/oldevest/public_html/archief/wp-content/themes/weblicity/single.php on line 77
Top