logo Olde Veste
Nieuwe uitdaging Gerjan van der Hoogen

Nieuwe uitdaging Gerjan van der Hoogen

Nieuwsbericht

Gerjan van der Hoogen, trainer van het tweede elftal van voetbalvereniging d’Olde Veste’54, heeft besloten om aan het eind van dit lopende seizoen een nieuwe uitdaging aan te gaan. ‘Na lang nadenken ben ik tot  dit besluit gekomen’, klinkt het met een zucht. ‘Ik heb het prima naar mijn zin bij d’Olde Veste. Maar ik wil graag een keer op eigen benen bij een eerste  elftal,’ aldus Van der Hoogen, die momenteel ook eerste elftalspeler bij derdeklasser Steenwijkerwold is.

De 31-jarige trainer is in het bezit van de licentie oefenmeester twee en bezig aan zijn derde seizoen bij het tweede elftal van Olde Veste. In zijn eerste jaar bracht Gerjan van der Hoogen het team terug in de hoogste afdeling door kampioen te worden. Vorig jaar werd als debutant in de reserve hoofdklasse de periodetitel binnen gehaald, een kunststukje dat dit seizoen werd geëvenaard. ‘Wat dat betreft had ik nog wel door kunnen gaan, want er zit veel talent en genoeg rek in deze selectie.’

Bestuurslid Andries Huberts vindt het jammer dat de uit Steenwijkerwold afkomstige Van der Hoogen de club verlaat. ‘Gerjan heeft het zeer goed gedaan met ons tweede elftal en laten zien uit het juiste trainershout te zijn gesneden. We hadden heel graag nog met hem door gegaan.’

Deel dit bericht

share op facebook  

Warning: Use of undefined constant nws - assumed 'nws' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/oldevest/public_html/archief/wp-content/themes/weblicity/single.php on line 77
Top