logo Olde Veste
d’Olde Veste’54 1 en 2 stranden in halve finales Kerstzaalvoetbaltoernooi

d’Olde Veste’54 1 en 2 stranden in halve finales Kerstzaalvoetbaltoernooi

Nieuwsbericht

d’Olde Veste’54 1 en d’Olde Veste’54 2 strandden woensdagavond tijdens het Kerstzaalvoetbaltoernooi in de halve finales.

Beide teams waren favoriet voor de titel. Vooral het tweede had een goede indruk achter gelaten door alle poulewedstrijden te winnen. Tot aan de halve finale. Tegen vv Steenwijk 1 kwam d’Olde Veste achter, maar na de 1-1 nam het een voorsprong. Steenwijk wist nog gelijk te maken: 2-2 en strafschoppen moesten beslissen wie in de finale mocht spelen. Steenwijk nam die beter.

d’Olde Veste’54 1 nam het in de andere halve finale op tegen SV Steenwijkerwold. Deze wedstrijd eindigde in   0-0 en ook hier moest de strafschoppenserie een beslissing forceren.

Een hoofdrol was weggelegd voor de scheidsrechter, die in totaal maar liefst 6 strafschoppen liet overnemen. Vooral de keeper van Steenwijkerwold was het bokje. Uiteindelijk nam Steenwijkerwold de serie beter dan d’Olde Veste’54.

Na zoveel strafschoppen, volgde nog een serie. Want de strijd om de 3e en 4e plaats werd door strafschoppen beslist. Olde Veste 2 nam die beter dan Olde Veste 1.

De finale was spannend. Steenwijkerwold kwam in de eerste helft op voorsprong en in de tweede helft drong vv Steenwijk aan, maar het bleef bij 1-0 en zo werden de Woldigers kampioen van 2011!


Beste speler van het toernooi was, evenals vorig jaar, Jeroen Braad van d’Olde Veste’54.

De minst gepasseerde doelman was, evenals vorig jaar, Richard Strijker van d’Olde Veste’54.

Topscorer was Jacob Room van Old Forward.

De Fair Play Prijs was voor De Blesse.

Meer foto’s staan in het fotoalbum

Mandemoltvproducties maakte een videoverslag van de finaleavond:

Deel dit bericht

share op facebook  

Warning: Use of undefined constant nws - assumed 'nws' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/oldevest/public_html/archief/wp-content/themes/weblicity/single.php on line 77
Top