logo Olde Veste
Boaz: jongste lid van d’Olde Veste’54

Boaz: jongste lid van d’Olde Veste’54

Nieuwsbericht

Dit is Boaz Maximov. Geboren op 14 december 2011 en lid van d’Olde Veste’54 sinds 16 december 2011. Twee dagen oud en nu al een hartje voor onze blauwgele voetbalclub. Boaz is de kleinzoon van Feije Meijer, die hem aanmeldde als niet-spelend lid van d’Olde Veste’54. Feije is trots op zijn kleinzoon én op d’Olde Veste’54. De meeste Olde Vestenaren kennen Feije, die al vele jaren actief is bij onze vereniging. Ooit was hij speler van het befaamde team Magic Six en nu is Feije de ‘bendeleider’ van onze Magic Mini’s.

De status van niet-spelend lid voor Boaz zal over een paar jaar veranderen, want dan zal hij zijn allereerste voetbaltraining van zijn opa krijgen, die nu al 6 jaar de Magic Mini’s onder zijn hoede heeft. Een motivatie voor Feije om de komende jaren op de zaterdagochtend door te gaan met de allerkleinsten.

Nu kunnen we wel schrijven dat Boaz het jongste lid van onze club ooit is, maar dat weten we niet zeker. Uit Kantinepraat blijkt dat Gerard Hup zijn kleinkind ook kort na de geboorte opgaf als lid van de club. Maar hoeveel dagen oud? Het is enige tijd geleden, dus dat weten we (nog) niet. Wellicht zijn er meerdere opa’s of oma’s net als Feije en Gerard, die zo enthousiast waren om zo vroeg een kleinkind aan te melden. In ieder geval is Boaz momenteel het jongste lid van d’Olde Veste’54.

Hoe dan ook: het is een mooi voorbeeld van clubliefde en het bestuur beloonde dit met een cadeautje voor onze jonge telg binnen de vereniging. Gerrie Timmerman heeft in zijn shop een paar mooie rompertjes liggen en eentje is bestemd voor Boaz. Webmaster Wilko Aardema van Bestuurscommissie pr- en communicatie overhandigde namens het bestuur het rompertje aan opa Feije.

Omdat de winter is ingetreden, is de Parallelweg nog geen geschikt uitje voor Boaz, maar als het voorjaar aanbreekt, dan gaan we ervan uit dat we Boaz in de kinderwagen bij een training van de Magic Mini’s mogen bewonderen.

 

 

Deel dit bericht

share op facebook  

Warning: Use of undefined constant nws - assumed 'nws' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/oldevest/public_html/archief/wp-content/themes/weblicity/single.php on line 77
Top