logo Olde Veste
Geslaagde Running Diner

Geslaagde Running Diner

Nieuwsbericht

Voor de leden van de Business Club Olde Veste was vrijdagavond 9 december een Running Diner. Zo’n 35 ondernemers (sponsoren) en partners, in totaal 70, genoten van deze culinaire avond, die begon bij De Rechter Van Steenwijk.

In de Olde Veste Expres ging de korte reis naar Fredeshiem, een van de leden van de Business Club Olde Veste, waar gesmuld werd van een voorgerecht. Directeur Alex de Ruiter vertelde over de uitbreidingsplannen, een gewaagde investering in deze tijden van laagconjunctuur.

Vervolgens ging de bus naar een andere sponsor, Huis Ten Wolde, waar werd genoten van de wijn, hoofdgerecht en dessert. Ook deze editie van Running Dinner was een prima avond om elkaar uitgebreid te spreken en te netwerken.

Meer foto’s staan in het fotoalbum.

 

Deel dit bericht

share op facebook  

Warning: Use of undefined constant nws - assumed 'nws' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/oldevest/public_html/archief/wp-content/themes/weblicity/single.php on line 77
Top