logo Olde Veste
Hoofdsponsoren schenken kalkoenen aan Voedselbank

Hoofdsponsoren schenken kalkoenen aan Voedselbank

Nieuwsbericht

De vier hoofdsponsoren van vv d’Olde Veste’54 hebben vrijdag 23 december 150 kilo kalkoen geschonken aan de Voedselbank in Steenwijk. Dezelfde dag werden bij de Voedselbank pakketten samengesteld en afgestemd op de 120 huishoudens, die voor de Kerstdagen een pakket ophaalden. Het initiatief van de hoofdsponsoren ontstond tijdens Running Diner van de Business Club Olde Veste op vrijdag 9 december.

Van links naar rechts: Henk de Boer, Raymond Coelingh, Benno Hellinga en Eli Kloppenburg.

Benno Hellinga van Hellinga BV, Henk de Boer van E. de Boer & Zn. Aannemersbedrijf en Raymond Coelingh van het gelijknamige Loodgieters- en Installatiebedrijf, togen vrijdagochtend naar de andere hoofdsponsor: Eli Kloppenburg van Huis ten Wolde (B’ulah Groep) om de kalkoen voor te bereiden. Gegaard en verpakt werden de kalkoenen naar de Voedselbank op Groot Verlaat gebracht.

De vier bedrijven hebben Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen hoog in het vaandel staan. Ook d’Olde Veste’54 hecht veel waarde aan Maatschappelijk Verantwoorde Activiteiten. ‘We hebben een gemeenschappelijk doel: dat is niet alleen voetbal, maar ook maatschappelijke activiteiten en deze actie voor de voedselbank is een goed voorbeeld hiervan’, aldus Jan Broer, voorzitter van d’Olde Veste’54.

Ilsemary Bruins van de Voedselbank Steenwijkerland was zeer blij met dit gebaar. ‘Elke donatie is natuurlijk welkom. Omdat we deze gezinnen een feestmaaltijd konden schenken, maakt deze gift het juist zo bijzonder.’

 

Deel dit bericht

share op facebook  

Warning: Use of undefined constant nws - assumed 'nws' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/oldevest/public_html/archief/wp-content/themes/weblicity/single.php on line 77
Top