logo Olde Veste
Kruider Woninginrichting treedt toe tot Business Club d’Olde Veste’54

Kruider Woninginrichting treedt toe tot Business Club d’Olde Veste’54

Nieuwsbericht

Kruider Woninginrichting uit Steenwijk is toegetreden tot de Business Club van d’Olde Veste’54. De aanleiding is zeker te vermelden waard.

Hein Kruider zag het vernieuwde clubblad, Olde Veste Magazine. ‘Dat zag er mooi uit. Ik keek naar de advertentietarieven en ik wist het zeker: hierin moet ik adverteren.’

Lars Pen

Intussen benaderde Lars Pen, speler van het tweede selectieteam, alle bedrijven die in oude clubbladen adverteerden. Zo werd het eerste contact gelegd. Harry van Dalfsen, voorzitter van Bestuursgroep Commerciële Zaken, maakte een afspraak met Hein Kruider. ‘We hebben de pakketten, die wij aanbieden, samen bekeken en we kwamen er al snel uit.’

Harry van Dalfsen en Hein Kruider

 

Kruider Woninginrichting is voor drie jaar verbonden met d’Olde Veste’54. Afgelopen vrijdag 2 december werd de samenwerking beklonken. Het sponsorbord is in de maak en de firma heeft al een uitnodiging gekregen voor het Running Dinner op vrijdag 9 december, een activiteit voor de leden van de Business Club d’Olde Veste’54.

De komst van Kruider binnen de club laat maar weer eens zien dat het d’Olde Veste’54 goed voor de wind gaat. Harry van Dalfsen: ‘De vereniging heeft dit jaar 20% meer aan sponsorgeld en dat is in deze tijd toch wel uniek. Daar zijn we met z’n allen trots op en we koesteren onze sponsoren.’

 

 

Kruider Woninginrichting heeft drie vestigingen: Steenwijkerdiep, Tukseweg en een magazijn aan de Boterberg op bedrijventerrein Novac in Tuk. Voor de complete woninginrichting kunt u terecht bij Kruider: vloeren, behang, tapijten, raamdecoratie en woonaccessoires.

 

   
   
   
   
Deel dit bericht

share op facebook  

Warning: Use of undefined constant nws - assumed 'nws' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/oldevest/public_html/archief/wp-content/themes/weblicity/single.php on line 77
Top