logo Olde Veste
OV-Magazine 2 is uit

OV-Magazine 2 is uit

Nieuwsbericht

Het tweede nummer van d’Olde Veste Magazine is uit. Speciale aandacht is er voor de asielzoekers die bij onze vereniging voetballen. Verder is er nieuws uit de jeugdafdeling, wordt C1 gevolgd, is er een artikel over A3 en is er aandacht voor de kantinecommissie.

De damesafdeling heeft een overzicht over de prestaties van de negen teams en kondigt het tiende (!) dames/meisjesteam aan. Wat ook in het oog springt zijn de prestaties van het tweede team. Supporter Bert Boonstra wordt in het zonnetje gezet en is de voorzitter van Steenwijker Boys ‘betrapt’ met een Olde Veste sjaal.

Het magazine is ook digitaal te lezen.

Deel dit bericht

share op facebook  

Warning: Use of undefined constant nws - assumed 'nws' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/oldevest/public_html/archief/wp-content/themes/weblicity/single.php on line 77
Top