logo Olde Veste
Sjoelen en schieten ouderwets gezellig

Sjoelen en schieten ouderwets gezellig

Nieuwsbericht

Het was donderdagavond 22 december weer een ouderwets gezellige avond: sjoelen en schieten. Dit jaar stond er geen kerstboom in het clubgebouw. Voorgaande jaren waren de kerstballen vaak het doelwit. De organiserende Supportersclub had daar wel wat op gevonden: een kerstbal aan een touw. Wie het touw doorschoot, kreeg een gratis biertje. Met schieten gingen vele prijzen (rollades) de deur uit en aan het einde van de avond kwam het Rad van Avontuur in actie, waarmee Cees Bos de hoofdprijs won (een dvd-speler).

     
     

 

 

Deel dit bericht

share op facebook  

Warning: Use of undefined constant nws - assumed 'nws' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/oldevest/public_html/archief/wp-content/themes/weblicity/single.php on line 77
Top