logo Olde Veste
Trainer A1 en d’Olde Veste’54 verlengen contract

Trainer A1 en d’Olde Veste’54 verlengen contract

Nieuwsbericht

Jasper Bouma, de huidige trainer van d’Olde Veste’54 A1, zal ook volgend jaar in dezelfde rol actief bij de Steenwijker zaterdagclub zijn. De Bestuursgroep Technische Zaken en Bouma kwamen vlot een contractverlenging overeen. ‘Dat heeft alles te maken met het feit dat ik het geweldig naar mijn zin heb’, aldus de in Bergum woonachtige Bouma.

De 27-jarige Bouma, zelf actief bij zondag eersteklasser Bergum, had voorheen de jeugd van BCV onder zijn hoede en presteert uitstekend met het hoogste jeugdelftal van d’Olde Veste’54. ‘De tweede divisie met veel teams uit het westen en midden van het land is een hele sterke competitie. Dat je daarin meedoet om de prijzen is een illusie, dus moet je goed voetbal laten zien en spelers individueel beter maken. En dat gebeurt ook. Want ik denk dat de meeste spelers, die volgend jaar naar de senioren gaan, aan kunnen sluiten bij het tweede elftal. Om zo de stap te maken richting het eerste’, aldus Jasper Bouma, die daarmee volgens de Bestuursgroep Technische Zaken van d’Olde Veste’54 naadloos aansluit op de visie van de club. ‘Spelers zodanig
beter maken dat ze in beeld komen voor het eerste elftal’, aldus Dirk Gerrits. ‘Als je momenteel A1 ziet spelen, dan is dat goed. In de competitie komt het team misschien iets te kort maar is het niet kansloos. In de beker daarentegen zie je duidelijk dat het team verder is dan de meeste ploegen in Noord Nederland. Daarom zijn we blij dat we snel het contract met een talentvolle trainer als Jasper hebben kunnen verlengen.’

 

Deel dit bericht

share op facebook  

Warning: Use of undefined constant nws - assumed 'nws' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/oldevest/public_html/archief/wp-content/themes/weblicity/single.php on line 77
Top