logo Olde Veste
GVAV Rapiditas wint E1-pupillentoernooi

GVAV Rapiditas wint E1-pupillentoernooi

Nieuwsbericht

GVAV Rapiditas uit Groningen is winnaar geworden van het E1-pupillentoernooi, dat zaterdag 28 januari bij d’Olde Veste’54 werd gehouden. In een spannende finale tegen SVI uit Ittersum na een 2-2 eindstand won het met strafschoppen (3-0). Een grote rol was weggelegd voor de keeper, die tijdens de wedstrijd een penalty stopte en in de strafschoppenserie ook zijn mannetje stond.

Derde werd Heerenveen, dat Frisia met 5-1 versloeg.

Dit toernooi kan gezien worden als een goede voorbereiding op het nieuwe (voorjaars)seizoen. Martijn Mollema is de initiatiefnemer, die er een jaarlijks hoogstaand toernooi van heeft gemaakt. Acht hoofdklassers uit Noord-Nederland traden aan. Zijn eigen team, E1 van d’Olde Veste’54, eindigde dit jaar helaas op een teleurstellende achtste plaats.

Meer foto’s van dit toernooi staan in het fotoalbum.

Deel dit bericht

share op facebook  

Warning: Use of undefined constant nws - assumed 'nws' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/oldevest/public_html/archief/wp-content/themes/weblicity/single.php on line 77
Top