logo Olde Veste
Leden Business Club Olde Veste op wintersport

Leden Business Club Olde Veste op wintersport

Nieuwsbericht

Ruim tien leden van de Business Club Olde Veste zijn vrijdagnacht vertrokken voor een korte skivakantie naar het Oostenrijkse Saalbach / Hintergemm. Zaterdagochtend arriveerden de sponsoren en de eerste afdalingen werden al gedaan.

Ondanks de vele sneeuw zijn er tot nu toe geen blessures. De ondernemers vermaken zich prima op de piste en ook daarbuiten. Want zondagavond werd de kroeg van Mental Theo bezocht en daar was een wereldoptreden van Gerard Bennen van Bennen Modeschoenen. Maandagavond is er een bonte avond. Hopelijk maken zij het niet al te bont. Sommige leden zullen dinsdag, anderen woensdag terug reizen.

Deel dit bericht

share op facebook  

Warning: Use of undefined constant nws - assumed 'nws' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/oldevest/public_html/archief/wp-content/themes/weblicity/single.php on line 77
Top