logo Olde Veste
Nieuwbouw kleedkamers vordert gestaag

Nieuwbouw kleedkamers vordert gestaag

Nieuwsbericht

Deze week is men gestart met het plaatsen van de binnenwanden van de 6 nieuwe kleedkamers. Eind volgende week wordt gestart met het metselen van de buitengevels en het leggen van de dakconstructie. Deze werkzaamheden worden door de aannemer verricht.


We moeten zelf zorgen voor het graven van de sleuven voor de riolering. Voor deze werkzaamheden zoeken we vrijwilligers die handig zijn met de schep om bijvoorbeeld op zaterdag 21 januari aan het werk te gaan en op 28 januari de zaak weer aan te straten. Het blijkt dat de intekenlijst voor werkzaamheden, die in de kantine hangt niet door iedereen wordt opgemerkt, daarom wordt nu de mogelijkheid geboden om je via de mail te melden.


Uit de werkplaats van de 55+groep missen we een lange waterpas en een professionele tegelsnijder van 60 bij 20 cm. Wie heeft deze zaken gebruikt en niet weer teruggebracht?
Graag terugbrengen, aanschaf van nieuw gereedschap is behoorlijk prijzig.
Reacties over bovenstaande zaken graag naar rkoolma@oldeveste.com.

Deel dit bericht

share op facebook  

Warning: Use of undefined constant nws - assumed 'nws' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/oldevest/public_html/archief/wp-content/themes/weblicity/single.php on line 77
Top