logo Olde Veste
Oliebollenactie groot succes

Oliebollenactie groot succes

Nieuwsbericht

De oliebollenactie, die de stichting Goal4Kids in samenwerking met een aantal mensen van de Gereformeerd Vrijgemaakte Kerk in Steenwijk op oudejaarsdag hebben gehouden, is opnieuw een succes geworden. ‘We hebben meer dan de beoogde 1600 oliebollen moeten bakken’, vertelt Menno Mollema tevreden. Vanaf 5.30 uur in de vroege ochtend hebben een vijftal vrijwilligers staan bakken om alle bestelde oliebollen op tijd bij de klanten te krijgen.’ ‘Er zaten twee piekmomenten in waarbij mensen even moesten wachten op de oliebollen, maar naar ons idee is alles goed en zonder wanklank verlopen’, geeft het bestuurslid van Goal4Kids aan. ‘Het probleem voor ons als organisatie is dat je niet weet hoeveel mensen er ook zonder bestelling ‘even’ oliebollen komen halen. Deze mensen hebben niet van te voren besteld maar ondersteunen onze actie. Die willen we uiteraard geen nee verkopen en dat is ook niet
gebeurd volgens mij’, zegt Menno Mollema lachend.

‘In ieder geval wil ik iedereen bedanken die oliebollen heeft gekocht en gezien de positieve reacties, en de telefonische nabestellingen die we niet meer konden leveren, smaakten ze heerlijk.’ De penningmeester van stichting Goal4kids zal rustig gaan bekijken wat de opbrengst uiteindelijk zal gaan worden.

 

   

De opbrengst is bestemd voor een project in Afrika en voor het KiKa-fonds.

Deel dit bericht

share op facebook  

Warning: Use of undefined constant nws - assumed 'nws' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/oldevest/public_html/archief/wp-content/themes/weblicity/single.php on line 77
Top