logo Olde Veste
Voorjaarscursus voor keepers

Voorjaarscursus voor keepers

Nieuwsbericht

Op 8 en 10 februari 2012 start bij KeepersSchool Noord de voorjaarscursus voor keepers die zichzelf verder willen ontwikkelen. Deze cursus is toegankelijk voor alle keepers en voor elk niveau van beginner tot gevorderdenkeeper. Je leert in 10 lessen van 75 à 90 minuten de vaardigheden van het keepen. Er wordt ook aandacht besteed aan looptraining, voetbalvaardigheden en persoonlijkheidstraining. Deze onderdelen komen in de diverse cursussen steeds weer terug. Ook senioren en meisjes keepers/sters kunnen uitstekend terecht bij KeepersSchool Noord.

De cursus bij d’Olde Veste’54 is op vrijdagavond. Voor meer informatie en aanmelding: kunt u kijken op www.keepersschoolnoord.nl of een mail sturen naar info@keepersschoolnoord.nl.

Deel dit bericht

share op facebook  

Warning: Use of undefined constant nws - assumed 'nws' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/oldevest/public_html/archief/wp-content/themes/weblicity/single.php on line 77
Top