logo Olde Veste
Bankmakers gezocht

Bankmakers gezocht

Nieuwsbericht

De bouw van de 6 nieuwe kleedkamers vordert gestaag. De dakplaten liggen erop en het gebouw is glasdicht. Zodra het weer het toelaat, zullen Gert Blijham en enkele andere vrijwilligers de dakbedekking leggen.


We treffen nu voorbereidingen voor de zelfwerkzaamheid voor de binnenzijde van de kleedkamers. Van de vereniging wordt gevraagd met vrijwilligers de banken in de kleedkamers te fabriceren en te bevestigen.
Dit is een grote klus, waarvoor gespecialiseerde metaalbewerkers worden gevraagd die mogelijkheden hebben metalen beugels te maken waarop de latten voor de banken kunnen worden bevestigd.

Dirk Harsevoort heeft dit werk bij de bouw van de huidige kleedkamers gedaan en wil de zaken wel coördineren, maar heeft geen werkplaats om de klus te klaren. Het gaat om ongeveer 80 beugels.

Voor het houtwerk zoeken we ook mensen die voordelig aan hardhouten balkjes kunnen komen, het gaat hierbij om ongeveer 250 meter. Ook schilders zijn welkom om het hout te lakken. Ook moeten er kapstokken worden gemaakt.

Als je de vereniging kunt helpen, neem dan contact op met Dirk Harsevoort tel.: 511075

Deel dit bericht

share op facebook  

Warning: Use of undefined constant nws - assumed 'nws' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/oldevest/public_html/archief/wp-content/themes/weblicity/single.php on line 77
Top