logo Olde Veste
Gratis voorstelling voor vrijwilligers

Gratis voorstelling voor vrijwilligers

Nieuwsbericht

Als blijk van waardering trakteert de gemeente Steenwijkerland vrijwilligers op een avondje theater in Rabo Theater De Meenthe in Steenwijk. Hiervoor zijn 2000 kaartjes beschikbaar. De vrijwiliger kan zelf bepalen welke voorstelling hij of zij wil bijwonen. Een overzicht is te vinden op de site van De Meenthe.

Indien een vrijwilliger van d’Olde Veste’54 gebruik wil maken van het cadeau dan kan het formulier (verklaring vrijwilligerswerk) worden afgedrukt en men dient zich te melden bij een van de bestuursleden (Jan Broer, Gerard Bolding, Gerhard v.d. Ploeg of Andries Huberts) die het formulier verder zal invullen en ondertekenen.

Het formulier is hier ook te downloaden.

 

Deel dit bericht

share op facebook  

Warning: Use of undefined constant nws - assumed 'nws' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/oldevest/public_html/archief/wp-content/themes/weblicity/single.php on line 77
Top