logo Olde Veste
Jeugdopleidingen FC Zwolle en d’Olde Veste’54 gaan samenwerken

Jeugdopleidingen FC Zwolle en d’Olde Veste’54 gaan samenwerken

Nieuwsbericht

De jeugdafdelingen van FC Zwolle en d’Olde Veste’54 gaan met ingang van het seizoen 2012-2013 samenwerken. Nadat alle Zwolse amateurverenigingen met een jeugdopleiding een samenwerking zijn aangegaan met FC Zwolle is d’Olde Veste de tweede niet-Zwolse vereniging, na SC Genemuiden, die samen gaat werken met FC Zwolle. Er zijn 3 soorten overeenkomsten: gouden, zilver en brons, afhankelijk van het niveau waarop de jeugdteams spelen. d’Olde Veste’54 is de eerste vereniging waar een gouden overeenkomst mee wordt gesloten.

Voorafgaand aan nog een nader te bepalen thuiswedstrijd van FC Zwolle tekenen beide partijen een samenwerkingsovereenkomst voor onbepaalde tijd. FC Zwolle verwacht op korte termijn met meer regionale (top)amateurverenigingen samenwerkingsverbanden te sluiten om invulling te geven aan de kernpropositie van FC Zwolle waarbij voetbal de verbindende factor in de regio zal zijn en er voor beide partijen een win-win situatie zal ontstaan.

Deel dit bericht

share op facebook  

Warning: Use of undefined constant nws - assumed 'nws' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/oldevest/public_html/archief/wp-content/themes/weblicity/single.php on line 77
Top