logo Olde Veste
Peter Gjaltema assistent trainer 1e

Peter Gjaltema assistent trainer 1e

Nieuwsbericht

Peter Gjaltema zal volgend seizoen opnieuw actief zijn bij de voetbalvereniging d’Olde Veste’54. De oud-speler van het eerste elftal van de Steenwijker zaterdagclub zal de rol van assistent trainer bij het eerste selectieteam gaan bekleden. Daarmee volgt Peter Gjaltema de huidige assistent Peter Pot op die onlangs te kennen gaf het tweede elftal onder zijn hoede te nemen.

Peter Gjaltema is dit jaar medetrainer van D1 van vv Steenwijk, vorig seizoen A1 van vv Steenwijk en eerder het eerste damesteam van d’Olde Veste’54. Maar hij heeft ook ervaring buitenshuis opgedaan door onder andere vijf seizoenen het eerste zaterdag elftal van FC Wolvega te trainen.

Deel dit bericht

share op facebook  

Warning: Use of undefined constant nws - assumed 'nws' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/oldevest/public_html/archief/wp-content/themes/weblicity/single.php on line 77
Top