logo Olde Veste
Sharon Bruinenberg uitgenodigd voor selectie schaduwelftal Oranje

Sharon Bruinenberg uitgenodigd voor selectie schaduwelftal Oranje

Nieuwsbericht

De 15-jarige Sharon Bruinenberg, speelster van C1 d’Olde Veste’54, is uitgenodigd voor de selectie van het schaduwteam van het Nederlands vrouwenelftal onder 17 jaar. Het schaduwteam kan gezien worden als het tweede team.

Op woensdag 22 februari wordt Sharon Bruinenberg voor een trainingsactiviteit in Zeist verwacht. KNVB-coach Edith Meeuwsen riep 24 speelsters op. Op het KNVB Sportcentrum wordt een onderling duel (aftrap 11.00 uur) gespeeld.

De volledige selectie: Lineth Beerensteyn (DHC), Sharon Bruinenberg (d’Olde Veste ’54), Yvette van Daelen (ATC’65), Vera Egelmeers (UNA/Brinvast), Jessie Eikenhout (Zeelandia Middelburg) Marthe van Erk (Zundert), Claudia Garcia (RVVH), Denise van Gessel (Stedoco), Jip van Haaster (Schipluiden), Tiny Hoekstra (VCR), Elze Huls (Staphorst), Verena Jager (HZVV), Jessica Jurg (SC Heerenveen), Simone Kets (BAS), Eefje Mensink (Sporting ’70), Suwi Numnuan (SSC ’55), Corine Peels (RKVV Brabantia), Niekie Pellens (BFC Bussum), Yvonne Ploeg (SC Heerenveen), Renate Verhoeven (Saestum), Anouk van Vilsteren (CSV ’28), Ilse van der Windt (Schipluiden), Lesley te Winkel (ATC ’65), Kim Zethof (Legmeervogels).

Deel dit bericht

share op facebook  

Warning: Use of undefined constant nws - assumed 'nws' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/oldevest/public_html/archief/wp-content/themes/weblicity/single.php on line 77
Top