logo Olde Veste
Voorbeschouwing NSC-d’Olde Veste’54

Voorbeschouwing NSC-d’Olde Veste’54

Nieuwsbericht

Zoals het nu lijkt hebben we de winter achter ons gelaten en kan er weer gevoetbald worden op de grasvelden! De competitie van Olde Veste 1 wordt hervat met een uitwedstrijd in Nijkerk. NSC zal aankomende zaterdag de blauwgelen uit Steenwijk ontvangen. De helft van de competitie zit erop en daaruit konden we opmaken dat we over de plek op de ranglijst niet tevreden kunnen zijn.

Rode draad blijft natuurlijk de (zware) blessuregevallen. Dat gaat dit seizoen helaas ook niet opgelost worden, dus zullen we moeten roeien met de riemen die we hebben. Te beginnen bij nummer 4 van de ranglijst, NSC.

Goed hersteld
NSC is bezig aan een sterk seizoen en doen volop mee voor de prijzen. Na de degradatie uit de Hoofdklasse vorig seizoen, heeft de club zich goed hersteld. De heenwedstrijd dit seizoen leek uit te draaien op een overwinning voor de blauwhemden. Tot grote opluchting van de Steenwijkers stond Yannick Kattenberg in blessuretijd precies op de goede plaats om de 1-1 binnen te werken. Waardoor NSC genoegen moesten nemen met een puntje.

Omschakelen
NSC is een team dat opereert vanuit een zeer gesloten defensie en vanuit de omschakeling razend snel kan counteren. Zo werd er in ook in Steenwijk gescoord. Na een snelle dieptepass wist Sercan Ozturk toen Richard Strijker te verschalken en de Nijkerkers op voorsprong te schieten. De 24-jarige Ozturk is sowieso aan een sterk seizoen bezig getuige zijn 7 doelpunten. Toch is hij geen topscorer aan de kant van NSC. Die eer is voor Richard van Schooten, die met 11 treffers aan een productief seizoen bezig is. En daarmee een mooie transfer naar CSV Apeldoorn wist te bewerkstelligen.

De wedstrijd in Nijkerk zal om 14.30 uur aanvangen. Voor de thuisblijvers zijn er voldoende oefenwedstrijden te bewonderen op het kunstgras. Heeft u zin om met het eerste elftal naar Nijkerk te gaan en mee te reizen in de Olde Veste Express? Geef je dan op bij Edwin Maters:  edwin__maters@hotmail.com.

Deel dit bericht

share op facebook  

Warning: Use of undefined constant nws - assumed 'nws' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/oldevest/public_html/archief/wp-content/themes/weblicity/single.php on line 77
Top