logo Olde Veste
Data cursussen

Data cursussen

Nieuwsbericht

De data van de cursussen Kanjers in de Sport en Omgaan met afwijkend gedrag zijn bekend:

De cursus Kanjers in de Sport wordt gegeven op 17 en 24 april. De aanvang op beide avonden is 20.00 uur in het clubgebouw van d’Olde Veste’54. Deze cursus is bedoeld voor trainers en leiders van E- en F-spelers. Deze cursus betreft een methode voor trainers, leiding of andere vrijwilligers, gericht op het versterken van de teamspirit, verhogen van het zelfvertrouwen en het omgaan met conflicten.

De cursus Omgaan met afwijkend gedrag is op 28 maart, 4, 18 en 25 april. De aanvang is 19.30 uur in het clubgebouw. Deze cursus is bedoeld voor trainers en leiders van A-, B-, C- en D-spelers. Er kunnen kinderen in het team kunnen, die de sfeer negatief beïnvloeden. We spreken dan over “storend” gedrag. Hoe daar nu mee om te gaan, is soms de vraag. Niet iedereen is hier voldoende bekend mee en wat extra tips zou een uitkomst kunnen zijn.

Bij beide cursussen is er nog plaats.Wie een cursus wil volgen kan zich aanmelden bij Annet Wiersema, awiersema@xs4all.nl.

Deel dit bericht

share op facebook  

Warning: Use of undefined constant nws - assumed 'nws' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/oldevest/public_html/archief/wp-content/themes/weblicity/single.php on line 77
Top