logo Olde Veste
DigiProm wedstrijdsponsor van zaterdag

DigiProm wedstrijdsponsor van zaterdag

Nieuwsbericht

Bedrijfsbezoek Dames 1 en MB1

Speciaaldrukkerij DigiProm is zaterdag wedstrijdsponsor van het eerste selectieteam, dat zaterdag thuis aantreedt tegen FC Zutphen. Een korte bedrijfsreportage, zal in het videoverslag van deze wedstrijd worden gemonteerd.

Speciaal hiervoor brachten de dames en meisjes van Dames 1 en MB1 een bedrijfsbezoek aan de drukkerij aan de Dolderweg in Steenwijk. Digiprom is sinds vorig jaar hoofdsponsor van deze twee teams en nu konden de dames/meisjes met eigen ogen zien waar en hoe hun presentatiepakken zijn bedrukt.

Eigenaar Wout Buitink vertelde wat het bedrijf allemaal doet en hoe het productieproces verloopt. Onder de naam DigiProm (Digitale Promotie) worden onder andere spandoeken, behang, presentatiewanden, carwrapping, belettering, makelaarsborden, stoepborden, banners, reclame, posters, vloergraphics en wegbewijzering aangeboden.

DigiProm beschikt over een ruim assortiment promotioneel textiel en werkkleding, maar ook sportkleding en zeilkleding behoren tot de mogelijkheid. ‘Vanzelfsprekend worden deze artikelen voorzien van bedrijfslogo’s en/ of, individuele namen met één van de bestaande druktechnieken of door middel van een transfer uit de digitale printer’, lichtte
Wout Buitink toe.

Mande Mol van Mandemolprodukties legde de rondleiding op filmcamera vast en zal delen hiervan monteren in het videoverslag, dat Video de Boer zaterdag zal maken.

 Meer foto’s staan in het fotoalbum.

 

Deel dit bericht

share op facebook  

Warning: Use of undefined constant nws - assumed 'nws' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/oldevest/public_html/archief/wp-content/themes/weblicity/single.php on line 77
Top