logo Olde Veste
Sharon Bruinenberg weer uitgenodigd voor schaduwteam Oranje

Sharon Bruinenberg weer uitgenodigd voor schaduwteam Oranje

Nieuwsbericht

De 15-jarige Sharon Bruinenberg, speelster van C1 d’Olde Veste’54, is weer uitgenodigd voor de selectie van het schaduwteam van het Nederlands vrouwenelftal onder 17 jaar. Op 22 februari heeft zij in Zeist zich blijkbaar in de kijker van de bondscoach weten te spelen, waarop zij een nieuwe uitnodiging heeft ontvangen. Van de 24 meiden op deze selectiedag, zijn er 18, onder wie Sharon, uitgenodigd voor een wedstrijd op dinsdagavond 13 maart.

 

Deel dit bericht

share op facebook  

Warning: Use of undefined constant nws - assumed 'nws' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/oldevest/public_html/archief/wp-content/themes/weblicity/single.php on line 77
Top