logo Olde Veste
B1 2e tijdens paastoernooi Oostende

B1 2e tijdens paastoernooi Oostende

Nieuwsbericht

De B1 van Olde Veste heeft in het paasweekeinde meegedaan aan de Sirene Cup in Oostende in Belgie.

Vrijdagmiddag 6 april om 13.00 uur vertrokken wij richting België. Na een lange reis met veel oponthoud (files) kwamen wij rond 19.00 uur aan bij Sportpark De Schorre in Oostende.

Nadat wij ons hebben laten inschrijven vertrokken wij naar Westende waar wij in Aparthotel Zon en Zee onze slaapaccommodatie hadden.

Zaterdagmiddag eerst meegedaan aan de voorrondes van de Penaltybokaal. Na later bleek zaten wij bij de beste 4 en mochten op zondag de finale spelen. Helaas hebben wij de Penaltybokaal niet gewonnen, maar zijn uiteindelijk 2e geworden.

Op zaterdag om 16.05 uur begon voor ons het eigenlijke toernooi. De eerste 3 poulewedstrijden werden gewonnen. Op zondagmorgen speelde wij onze laatste poulewedstrijd en deze eindige in gelijkspel, waardoor wij 1e werden in onze poule. Zowel de kwartfinale wedstrijd als de halve finale wedstrijd werd gewonnen, waardoor wij uiteindelijk in de finale stonden tegen SV Diemen.

Deze finale hadden wij ook gewoon moeten winnen. Tijdens de reguliere wedstrijd werd een strafschop door ons gemist, waardoor de wedstrijd in gelijkspel eindigde.

Strafschoppen moest uiteindelijk een winnaar opleveren. Helaas namen de spelers van SV Diemen de strafschoppen beter en moesten wij genoegen nemen met opnieuw een tweede plaats.

 Naast het voetbalprogramma hebben wij ons ook uitstekend vermaakt met de Belgische versnaperingen. Al met al een zeer geslaagd toernooi in allerlei opzichten.

Wim Timmerman, leider B1

 

Deel dit bericht

share op facebook  

Warning: Use of undefined constant nws - assumed 'nws' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/oldevest/public_html/archief/wp-content/themes/weblicity/single.php on line 77
Top