logo Olde Veste
Clausschool en OBS Zuidveen winnen schoolvoetbaltoernooi

Clausschool en OBS Zuidveen winnen schoolvoetbaltoernooi

Nieuwsbericht

Het schoolvoetbaltoernooi van Steenwijk bij gastheer d’Olde Veste’54 is gewonnen door de Clausschool (categorie grote scholen) en OBS Zuidveen (categorie kleine scholen). Clausschool neemt de titel over van de Beatrixschool. Beide teams stonden in de finale, die de Clausschool met 1-0 wist te winnen. Clausschool 2 won de derde plaats door Sint Clemensschool met 1-0 te verslaan.
OBS Zuidveen prolongeerde de titel, maar dat ging moeizaam. In de finale tegen Johan Frisoschool bleef het 0-0, zodat strafschoppen de beslissing moesten geven. Zuidveen won die met 3-0. De overige wedstrijden werden in verband met een uitloop van het programma en het slechte weer niet meer gespeeld.

Velen zochten het clubgebouw op om op te warmen en de kantine-vrijwilligers konden volop aan de slag:


De winnaars gaan naar de regiofinales op 9 mei, ook bij d’Olde Veste’54. Woensdag 11 april is het toernooi voor de meisjesteams op de velden aan de Parallelweg. Het wedstrijdschema is aangepast door het uitvallen van De Ark. Meer informatie is te vinden op http://www.schoolvoetbalsteenwijk.nl/.

 

Deel dit bericht

share op facebook  

Warning: Use of undefined constant nws - assumed 'nws' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/oldevest/public_html/archief/wp-content/themes/weblicity/single.php on line 77
Top