logo Olde Veste
Kampioen FC Zwolle speelt tegen d’OIde Veste’54

Kampioen FC Zwolle speelt tegen d’OIde Veste’54

Nieuwsbericht

De kersverse eredivisionist FC Zwolle speelt op donderdag 10 mei een oefenwedstrijd in Steenwijk tegen d’Olde Veste’54. De wedstrijd is een gevolg van de samenwerking tussen de jeugdafdelingen van de twee clubs, die met ingang van het nieuwe voetbalseizoen ingaat.

‘Voor Zwolle is dit een mooie manier om zich in de regio te profileren en voor ons is het een prachtige eer om tegen een eredivisionist te mogen spelen’, aldus een trotse voorzitter Jan Broer. d’Olde Veste’54 is druk bezig met een randprogramma. ‘Er is gelegenheid om de kampioen van de eerste divisie te huldigen en we hebben een speciaal programma voor onze sponsoren.’

Deel dit bericht

share op facebook  

Warning: Use of undefined constant nws - assumed 'nws' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/oldevest/public_html/archief/wp-content/themes/weblicity/single.php on line 77
Top