logo Olde Veste
Mark Huisman en Patrick Speetjens nieuwe gezichten bij 1e d’Olde Veste’54

Mark Huisman en Patrick Speetjens nieuwe gezichten bij 1e d’Olde Veste’54

Nieuwsbericht

Het eerste selectieteam van d’Olde Veste’54 heeft voor volgend seizoen twee nieuwe spelers.

Patrick Speetjens komt van zondag hoofdklasser MSC. De 27-jarige centrale verdediger speelde eerder bij Olympia’28 voordat hij uitkwam voor hoofdklasser SDC uit Putten. Afgelopen winter maakte hij de overstap naar MSC. ‘Maar om diverse redenen speel ik liever op zaterdag en de ambitie van d’Olde Veste’54 spreekt me zeer aan.’

 

 

 

Een ander nieuw gezicht is Mark Huisman van zaterdag eersteklasser FC Meppel. Hij zegt dat hij toe is aan iets nieuws na zijn vele jaren bij FC Meppel. ‘Ik denk dat het niveau net iets hoger ligt bij d’Olde Veste’54 en in Steenwijk hebben ze de ambitie om hoofdklasse te spelen. Dit is voor mij het ideale moment om nog eens een stap te maken. Het wordt een uitdaging’, aldus Huisman. De 27-jarige Mark Huisman is verdediger en middenvelder.

 

 

d’Olde Veste’54 zocht versterking na het vertrek van Kevin de Vries naar Alcides en het vertrek van Jacco Schaap naar vv Steenwijk en Jakko Veenstra naar FC Wolvega volgend seizoen.

Dirk Gerrits van Bestuursgroep Technische Zaken is zeer content met de nieuwe spelers. ‘We hebben nu een zeer jonge groep en met de komst van Mark en Patrick halen we ervaring in huis. Dat hebben we toch nodig, aangezien we de ambitie hebben om binnen 5 jaar hoofdklasse te kunnen spelen.’

Deel dit bericht

share op facebook  

Warning: Use of undefined constant nws - assumed 'nws' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/oldevest/public_html/archief/wp-content/themes/weblicity/single.php on line 77
Top