logo Olde Veste
Menno van Dam naar d’Olde Veste’54

Menno van Dam naar d’Olde Veste’54

Nieuwsbericht

Menno van Dam van MSC komt komend seizoen voor d’Olde Veste’54 uit. Daarmee is Menno de derde MSC’er die volgend seizoen een blauwgeel shirt zal dragen. Eerder werden Patrick Speetjens en Stefan Koppers van MSC én Mark Huisman van FC Meppel vastgelegd. Dirk Gerrits en Folkwin Holtrop van Bestuursgroep Technische Zaken van d’Olde Veste’54 zijn content met de komst van Menno, die geen onbekende in Steenwijk is, want hij traint dit seizoen de B1-junioren. ‘We waren op zoek naar spelers met niveau en ervaring en daar hoort Menno zeker bij. We willen voor het volgend seizoen een goede balans van talenten en ervaren spelers en met de komst van deze spelers zijn we op de goede weg.’

De 28-jarige Heerenvener heeft eerder bij Cambuur, Harkemase Boys en Veendam gespeeld. Folkwin Holtrop: ‘Naast deze ervaring heeft Menno een vechters- en winnaarsmentaliteit.’ Menno verheugt zich op het komende seizoen. ‘Ik loop hier nu een jaar mee bij d’Olde Veste. Het is een vereniging met ambitie, die me aanspreekt, maar de sfeer en de betrokkenheid is prima. Ik voel me nu al thuis. En ik denk dat d’Olde Veste’54 dé club in de wijde regio kan worden.’

Ook de privé-omstandigheden spelen een rol in zijn keuze. Hij is door de week op de
velden te vinden, zaterdag met B1 van d’Olde Veste’54 op pad en zondag zelf voetballen. Vorige maand is hij vader van een gezonde tweeling. ‘Daarom is spelen op zaterdag en een vrije dag op zondag ook wel prettig’, aldus Menno.

De spelopvatting van Arno Hoekstra spreekt hem ook aan. ‘Ik ben een tactische speler, die ook een rotzak in het veld kan zijn. Ik doe er graag een schepje boven op’, zegt de Heerenvener.

 

 

Deel dit bericht

share op facebook  

Warning: Use of undefined constant nws - assumed 'nws' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/oldevest/public_html/archief/wp-content/themes/weblicity/single.php on line 77
Top