logo Olde Veste
Ook Stefan Koppers naar d’Olde Veste’54

Ook Stefan Koppers naar d’Olde Veste’54

Nieuwsbericht

Naast Mark Huisman van FC Meppel en Patrick Speetjens van MSC komt er nog een speler van MSC volgend seizoen uit voor d’Olde Veste’54: Stefan Koppers. Stefan is geen onbekende bij onze club. De 21-jarige inwoner van Giethoorn heeft in zijn jeugd bij d’Olde Veste’54 gespeeld en vertrok naar FC Zwolle. In 2010 maakte hij de overstap naar MSC. ‘Stefan heeft mooie jaren bij d’Olde Veste’54 gehad en heeft er zin in om weer met zijn oude ploegmaten uit zijn jeugd te spelen. Wij zijn ook zeer blij met Stefan, die weer op zijn oude nest terugkeert’, zegt Folkwin Holtrop van Bestuursgroep Technische Zaken van d’Olde Veste’54.

Stefan speelde bij FC Zwolle als verdediger en bij MSC als middenvelder.

Deel dit bericht

share op facebook  

Warning: Use of undefined constant nws - assumed 'nws' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/oldevest/public_html/archief/wp-content/themes/weblicity/single.php on line 77
Top