logo Olde Veste
Hoge opkomst bijeenkomst Business Club Olde Veste

Hoge opkomst bijeenkomst Business Club Olde Veste

Nieuwsbericht

Aan het einde van het seizoen kwam de Business Club Olde Veste donderdagavond 24 mei bij het nieuwe restaurant De Bovenmeester bijeen. De fraaie zomeravond zorgde voor een hoge opkomst. Tot laat in de avond kon er buiten worden genoten van het fraaie weer en van de hapjes en de drankjes. Het was tevens een prima gelegenheid om kennis te maken met deze horeca-aanwinst in Steenwijk.

Daarmee sluit de Business Club het seizoen af. Een prima seizoen waarbij in september per Olde Veste Expres een bezoek werd gebracht aan Wetsus en Hogeschool Van Hall Larenstein in Leeuwarden, waarna de bekerwedstrijd Cambuur-FC Zwolle werd bekeken. In december was de geslaagde Running Dinner: per bus gingen de sponsoren naar Fredeshiem, waar een voorgerecht werd opgediend en vervolgens naar Huis ten Wolde, waar het hoofd- en nagerecht werden genuttigd.

Een speciale wedstrijd was d’Olde Veste’54-FC Zwolle op donderdag 10 mei, waar de sponsoren genoten van de ambiance en natuurlijk de wedstrijd zelf.

Ook voor volgend seizoen gaat d’Olde Veste’54 dergelijke bijeenkomsten voor haar sponsoren organiseren. De eerste is de Open Dag. Die is op de dag waar op het eerste selectieteam de eerste thuiscompetitiewedstrijd speelt. De datum staat nog niet vast: of 1 of 8 september.

Deel dit bericht

share op facebook  

Warning: Use of undefined constant nws - assumed 'nws' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/oldevest/public_html/archief/wp-content/themes/weblicity/single.php on line 77
Top