logo Olde Veste
Reformhuis nieuwe sponsor d’Olde Veste’54

Reformhuis nieuwe sponsor d’Olde Veste’54

Nieuwsbericht

Reformhuis Steenwijk is toegetreden tot de Business Club van vv d’Olde Veste’54. Eigenaar Rob van Meel is een grote voetballiefhebber. Hij mist geen EK of WK van het Nederlands Elftal en zit regelmatig op de tribune van FC Zwolle.

Het oefenduel van het eerste selectieteam van d’Olde Veste’54 tegen FC Zwolle op donderdag 10 mei was een uitgelezen gelegenheid om de handtekeningen te zetten. Zeker toen bleek dat icoon Jaap Stam wilde meewerken. Rob was zo sportief een FC Zwolle-shirt aan te trekken voor dit bijzondere moment.

Deel dit bericht

share op facebook  

Warning: Use of undefined constant nws - assumed 'nws' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/oldevest/public_html/archief/wp-content/themes/weblicity/single.php on line 77
Top