logo Olde Veste
Sandra Lampe-Hesse nieuwe trainster Dames 1

Sandra Lampe-Hesse nieuwe trainster Dames 1

Nieuwsbericht

Sandra Lampe Hesse zal het komende voetbaljaar trainster zijn van de dames van d’Olde Veste’54. Daarmee volgt ze Yahya Golam op die de afgelopen twee seizoenen het eerste team onder  zijn hoede had.

Sandra Hesse is in de wijde regio zeker geen onbekende binnen het damesvoetbal. In het verleden kwam ze als speelster uit voor vv Steenwijk, Steenwijker Boys, Be Quick ’28 Zwolle en SV Steenwijkerwold. Ook heeft ze in Oranje onder 17 gespeeld. In het laatste jaar van haar actieve carrière werd de Steenwijkse kampioen met Steenwijkerwold en promoveerden ze naar de derde klasse.

De dames van d’Olde Veste’54 spelen momenteel in de vierde klasse. ‘De damesafdeling spreekt me geweldig aan, ook omdat onze dochters er onderdeel van uit maken’, vertelt Sandra spontaan. In haar beleving voetbalt het eerste team van d’Olde Veste te laag. ‘Maar de ambitie om hoger op te willen is er en we gaan samen een poging doen om naar de derde klasse te komen. Met nadruk op samen want voetbal begint door samen als team er de schouders onder zetten.’

 

Deel dit bericht

share op facebook  

Warning: Use of undefined constant nws - assumed 'nws' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/oldevest/public_html/archief/wp-content/themes/weblicity/single.php on line 77
Top