logo Olde Veste
Sponsorloop op 25 mei

Sponsorloop op 25 mei

Nieuwsbericht

Op 25 mei houdt d’Olde Veste’54 een sponsorloop. Om 17.00 uur gaan de Magic Mini’s en F-pupillen van start. Die lopen met één van hun ouders 15 minuten. Daarna starten de E- en D-pupillen; zij lopen tegen één van hun ouders! De winnaar krijgt iets ludieks. Zij lopen 20 minuten.

Dan is er de huldiging van de kampioenen van De Grote Club Actie en vervolgens komen de A-, B-, C-teams en de seniorenteams die in estafette een half uur vol maken. Ook de winnaar hiervan wint iets ludieks.

Deel dit bericht

share op facebook  

Warning: Use of undefined constant nws - assumed 'nws' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/oldevest/public_html/archief/wp-content/themes/weblicity/single.php on line 77
Top