logo Olde Veste
Vierde Toren Trophy bij d’Olde Veste’54

Vierde Toren Trophy bij d’Olde Veste’54

Nieuwsbericht

Tijdens het Hemelvaartsweekend (donderdag 17 t/m zondag 20 mei) organiseert v.v. d’Olde Veste’54 in samenwerking met Euro Sportring voor de vierde keer de Toren Trophy.

 Tientallen vrijwilligers, jong en oud, zullen zich wederom inspannen om het internationale jeugdtoernooi mogelijk te maken. De vereniging mag trots zijn op dit toernooi getuige het feit dat verenigingen terugkomen naar Steenwijk. Dit jaar komen ruim 1000 mensen van 30 verenigingen uit België, Denemarken, Duitsland, Polen en Nederland naar Steenwijk om te genieten en om de prijzen te strijden.

Dit toernooi is mede mogelijk door de goede samenwerking met de gemeente Steenwijkerland, de RSG Tromp Meesters, De Waterwyck en De Meenthe. Omdat de Meenthe wordt gerenoveerd is dit jaar CSG Eekeringe bereid gevonden om de aula ter beschikking te stellen voor het eten van de warme maaltijd. De Meenthe levert de catering (ontbijt en warm), dus is de kwaliteit wel gegarandeerd.

Donderdagmiddag staat in het teken van de aankomst in Steenwijk, het inrichten van de slaaplocatie (het gros slaapt namelijk in de RSG), de teamleidersbijeenkomst in De Rechter en een disco in het clubgebouw. Vrijdag na de openingsceremonie wordt er afgetrapt voor de eerste poulewedstrijden, wordt er gestreden om de Penalty Cup en ’s avonds wordt een verfrissende duik genomen in De Waterwyck. Zaterdag worden de finale- en verliezerspoules gespeeld die worden afgesloten met de finales. Fair-Play staat ook nu hoog in het vaandel en daarmee is per leeftijdscategorie de grootste beker te winnen. De slotavond in Steenwijk bestaat uit het kijken van de Champions League finale (Bayern Munchen – Chelsea) en een disco in het clubgebouw. De oudere jeugd zal de binnenstad verkennen en de jongste jeugd zal vroeg gaan slapen leert de ervaring. Zondag staat in het teken van de terugkeer naar huis.

Voor een impressie: bekijk de foto’s van vorig jaar.

Deel dit bericht

share op facebook  

Warning: Use of undefined constant nws - assumed 'nws' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/oldevest/public_html/archief/wp-content/themes/weblicity/single.php on line 77
Top