logo Olde Veste
Vincent Jansen verzorger 2e

Vincent Jansen verzorger 2e

Nieuwsbericht

Vincent Jansen wordt verzorger van het tweede selectieteam. Vincent heeft fysiotherapie gestudeerd en is sinds begin dit jaar werkzaam bij Praktijk voor fysiotherapie Henny Biemans. Tijdens de opleiding fysiotherapie heeft Vincent de specialisatie sport en de minor psychologie gevolgd.

Vincent is geen onbekende bij d’Olde Veste’54. Hij heeft vanaf zijn 16e hier gespeeld en twee jaar in het tweede selectieteam.

Door een schouderblessure en door zijn fulltime baan als fysiotherapeut wilde hij op een lager niveau voetballen en speelde hij afgelopen seizoen zijn wedstrijden bij Scheerwolde.

Vincent heeft zin in de rol als verzorger. ‘Ik kan hier veel ervaring opdoen in blessures, testen en preventiemaatregelen in het voetbal. En ik ben weer terug in de gezelligheid van het tweede, waar ik natuurlijk oude bekenden tegenkom.’

Deel dit bericht

share op facebook  

Warning: Use of undefined constant nws - assumed 'nws' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/oldevest/public_html/archief/wp-content/themes/weblicity/single.php on line 77
Top