logo Olde Veste
Volop bezig met shirtsponsoring

Volop bezig met shirtsponsoring

Nieuwsbericht

De Bestuursgroep Commerciële Zaken is momenteel druk bezig met de voorbereiding van het nieuwe voetbalseizoen. Deze periode wordt onder andere besteed aan de shirtsponsoring zodat in het nieuwe voetbalseizoen elk team er weer keurig bijloopt.  ‘Per team wordt bekeken welke shirtsponsor er het beste bij past. Daarnaast staat ook duurzaamheid hoog in het vaandel: we hebben gekozen voor Hummel en dit kwaliteitsmerk is een goede keuze geweest. Dat betekent dat shirts langer meegaan. En na een contract van drie jaar blijkt de kleding nog prima te zijn en het zou zonde zijn om de kleding te vervangen. Dit spreekt vele sponsoren aan, zodat de kleding langer dan drie jaar kan worden gedragen’, licht Elbert Jan Hesse toe.

Ondernemers, die in deze vorm van teamsponsoring geïnteresseerd zijn, kunnen contact met hem opnemen: ejhesse@oldeveste.com.

Van links naar rechts: Robert de Velde, Harry van Dalfsen, Elbert Jan Hesse, Lars Pen en Mans Loman. Op de foto ontbreekt Hans van Wermeskerken.

 

De bestuursgroep heeft versterking gekregen van twee jonge Olde Vestenaren: Lars Pen en Mans Loman. ‘Met Lars en Mans zijn wij als commissie goed op “sterkte” en kunnen wij nog beter de sponsoren bedienen. Wij hopen de stijgende lijn van dit seizoen door te zetten in komend seizoen’, aldus voorzitter Harry van Dalfsen.

Voor de sponsoren staat een mooie avond voor de deur, namelijk het oefenduel van d’Olde Veste’54 tegen FC Zwolle op donderdag 10 mei. ‘Alle bordsponsoren en leden van de Business Club Olde Veste worden hiervoor uitgenodigd.’

Deel dit bericht

share op facebook  

Warning: Use of undefined constant nws - assumed 'nws' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/oldevest/public_html/archief/wp-content/themes/weblicity/single.php on line 77
Top