logo Olde Veste
1e selectieteam sluit seizoen af

1e selectieteam sluit seizoen af

Nieuwsbericht

Afgelopen zaterdag 16 juni 2012 heeft de selectie van Olde Veste het seizoen 2011-2012 afgesloten. ’s Middags stonden de volgende activiteiten gepland: vissen in de Forellenvijvers Het Oosterseveld en de Golfen op de 9-holes baan in Noordwolde. ’s Avondd werd de dag afgesloten met een barbecue.

Op een ludieke manier/sfeer werd er afscheid genomen van de vertrekkende spelers en kaderleden, op één na, want Paul Hilbink kwam op het laatste moment tot inkeer om toch maar lid te blijven. Om dit te bevestigen in gebaar gaf hij zijn afscheidsbloemen terug aan de voorzitter van d’Olde Veste’54.

Een traditie binnen het team is de verkiezing van de speler van het jaar, talent van het jaar en voor het eerst de pechkanarie. De uitslag was: Richard Strijker, Kevin de Vries en Edwin Maters.

Foto’s staan in het fotoalbum

Deel dit bericht

share op facebook  

Warning: Use of undefined constant nws - assumed 'nws' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/oldevest/public_html/archief/wp-content/themes/weblicity/single.php on line 77
Top