logo Olde Veste
Sharon Bruinenberg als international naar Noordkaap

Sharon Bruinenberg als international naar Noordkaap

Nieuwsbericht

De 15-jarige Sharon Bruinenberg, afgelopen seizoen spelend in de C1 van onze vereniging, is geselecteerd voor het Nederlands Elftal onder 16 jaar en neemt daardoor in juli deel aan het Open Nordic Tournament in Noorwegen. Sharon speelt volgend seizoen bij SV Zwolle (de beloftes van PEC Zwolle). Zij werd eerder al geselecteerd voor het schaduwelftal Oranje onder 17 jaar. Nu is ze dus geselecteerd voor Oranje onder 16.

Het toernooi wordt in het uiterste noorden van Noorwegen gespeeld, namelijk in Alta en Hammerfest: bij de Noordkaap, waar ’s zomers de zon niet ondergaat.

Het toernooi is van 8 tot en met 15 juli en Nederland speelt in Groep B, waar Noorwegen, Denemarken en Duitsland de tegenstanders zijn. In de andere groep spelen IJsland, Frankrijk, Finland en Zweden.

Deel dit bericht

share op facebook  

Warning: Use of undefined constant nws - assumed 'nws' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/oldevest/public_html/archief/wp-content/themes/weblicity/single.php on line 77
Top