logo Olde Veste
d’Olde Veste’54 gastheer Steenwiekertoornrun

d’Olde Veste’54 gastheer Steenwiekertoornrun

Nieuwsbericht

d’Olde Veste ’54 is gastheer voor het sluitstuk van de Steenwiekertoornrun op zaterdag 4 augustus. Dit is een tocht voor mensen met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking. Zij gaan als passagier mee met zo’n 80 voertuigen (zijspanmotoren, trikes en cabrio’s), die in deze prachtige regio zullen toeren.

Tegen 17.00 uur wordt de tocht afgesloten met een rondje om de Steenwijker Toren, waarna de stoet bij d’Olde Veste’54 zal eindigen voordrankjes en een maaltijd. Spelers van het eerste selectieteam zullen de gasten bedienen en een aantal kantinemedewerkers zal de maaltijden klaarmaken. Na de maaltijd zullen de Country Border Dancers uit Wilhelminaoord een optreden geven. Voor (piraten)muziek wordt gezorgd door de muziekgroep De Vuurtoren. Voor de meerijders is deze dag jaarlijks een onvergetelijke.

Johan Ent, vrijwilliger bij d’Olde Veste ’54 en bij de Stichting Steenwiekertoornrun, regelt de organisatie van de hele dag. De coördinatie namens d’Olde Veste ’54 is in handen van voorzitter Jan Broer. ‘Een prachtige activiteit met een goed doel. Onze
vereniging heeft maatschappelijk verantwoorde activiteiten hoog in het vaandel
en deze tocht past daar uitstekend bij’ , aldus Jan Broer.

Meer informatie over de tocht staat op www.steenwiekertoornrun.nl.

 

Deel dit bericht

share op facebook  

Warning: Use of undefined constant nws - assumed 'nws' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/oldevest/public_html/archief/wp-content/themes/weblicity/single.php on line 77
Top