logo Olde Veste
Holwierde trekt zich uit competitie

Holwierde trekt zich uit competitie

Nieuwsbericht

De competitie van de eerste klasse E, de klasse waarin het eerste van d’Olde Veste’54
uitkomt, kent een heel ander verloop dan tot nu toe werd aangenomen. Door het terugtrekken van het eerste elftal van voetbalvereniging Holwierde zal de eerste klasse E uit dertien ploegen bestaan. De wedstrijden van Holwierde zullen komen te vervallen en daardoor zal de competitie waarschijnlijk maar uit twee periodes bestaan. Zowel de eerste als tweede periode bestaat dan uit twaalf wedstrijden. De hoogst geplaatste ploeg, uitgezonderd de kampioen, op de ranglijst zonder periodetitel gaat mee in de cyclus van de nacompetitie als winnaar van de derde periodetitel. Voor d’Olde Veste betekent dat men op de derde speeldag vrij is. Zaterdag 1 september speelt d’Olde Veste uitwedstrijd tegen Oranje Nassau Groningen terwijl een week later Noordscheschut naar Steenwijk komt. De thuiswedstrijden van het eerste elftal beginnen om 14.30 uur een half uur eerder dan de afgelopen seizoenen. Op 11 augustus (14.30 uur) begint de oefenserie van d’Olde Veste met de thuiswedstrijd tegen Leeuwarder Zwaluwen.
Deel dit bericht

share op facebook  

Warning: Use of undefined constant nws - assumed 'nws' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/oldevest/public_html/archief/wp-content/themes/weblicity/single.php on line 77
Top