logo Olde Veste
Sponsoren helpen mee met grote schoonmaakbeurt clubgebouw

Sponsoren helpen mee met grote schoonmaakbeurt clubgebouw

Nieuwsbericht

Het clubgebouw van d’Olde Veste’54 kreeg maandagavond 2 juli een grote schoonmaakbeurt. Op deze avond gold: vele handen maken licht werk. Naast de ‘vaste’ vrijwilligers Geesje Keizer, Hillie Steenbeek, Ria Timmerman, Volkalien de Boer, Helga Esselink en Jacqueline van Wermeskerken kregen zij deze avond hulp van sponsoren en/of partners van sponsoren en andere vrijwilligers. Dankzij een succesvolle lobby van Hans van Wermeskerken tijdens de bijeenkomst van de Business Club Olde Veste bij De Bovenmeester een maandje geleden. De ondernemers stroopten letterlijk hun mouwen op, zo bleek maar weer eens.

‘Novon’ Elbert Jan Hesse weet wat schoonmaken betekent en lapte de buitenkant van de ramen. De kasten achter de bar werden goed onder handen genomen, de hogedrukspuit kwam aan te pas om alle tafels en stoelen te reinigen. Het clubgebouw staat er weer spik en span bij en is klaar voor het nieuwe seizoen.

Jacqueline vanWermeskerken was zeer blij met de vele hulp. ‘In een goed uur waren we met z’n allen klaar. Het zou mooi zijn als een aantal ouders, al was het maar van een team, om in het nieuwe seizoen een uurtje te helpen.’ Aanmeldingen kunnen via
Geesje Kezier, h.keizer@tele2.nl.

Meerdere foto’s staan in het fotoalbum.

 

 

Deel dit bericht

share op facebook  

Warning: Use of undefined constant nws - assumed 'nws' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/oldevest/public_html/archief/wp-content/themes/weblicity/single.php on line 77
Top