logo Olde Veste
Superveteraan stopt er mee

Superveteraan stopt er mee

Nieuwsbericht

Hij was er zichtbaar een beetje verlegen mee, Frans -De Katte- Lugtmeijer. De 74-jarige was donderdagavond na een jaar of 60 bezig aan zijn allerlaatste training bij d’Olde Veste’54 toen een gezelschap onder aanvoering van voorzitter Jan Broer het veld betrad. Want het feit dat de superveteraan aan het eind van die avond nog eenmaal zijn voetbalschoenen zou uittrekken om ze nooit meer aan te trekken, daar moest toch even bij stil gestaan worden.

Van de preses kreeg hij namens de hele club goede woorden en een mooie bos ruikers –voor het thuisfront. Van Cees Bos kreeg hij, uit naam van zijn trainingsgenoten, het
Olde Veste-shirt met natuurlijk de opdruk DE KATTE, dat hij even aantrok en meteen weer moest uittrekken, want dat shirt hoort in een lijst. Van Supportersclub-voorzitter Hans Franken kreeg de afscheidnemer twee badhanddoeken met Olde Veste-logo.

En de laatste woorden waren traditioneel voor Frans de Katte: “Opzouten, we moeten nog verder trainen!”

Meer foto’s staan in het fotoalbum.

 

 

Deel dit bericht

share op facebook  

Warning: Use of undefined constant nws - assumed 'nws' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/oldevest/public_html/archief/wp-content/themes/weblicity/single.php on line 77
Top